Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı tetebbu ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Hatta emin boşaltma bâtınin merdiven enliliği 80 cm'den azca olmamalıdır. Genişlik 80 cm'den azca ise merdivenlerde yalnızca bir trabzan mümkün.

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında saye sağlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi pozisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya muhik birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çkızılışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye makul yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yangın kapısı birebir eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kul'bile seyir halindeyken evgin çıkış kapısı kopan Boeing 737 Max 9 uçağına iye bütün firmalar filolarındaki uçakları incelemeye almıştı. United Airlines ekipleri tetkik esnasında en azca 5 uçağın cıvatalarının gevşeklenmiş olduğunu belirleme etti.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan zarif malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı bâtınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 1900 TL den başlamış olan fiyatlara seçmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; katman adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde anayasa olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Bozuk Yangın Kapkaloriın Özellikleri Nelerdir?: Ehven yangın bapları ekseri henüz süssüz layihamlara, ölçünlü gereç kalitesine ve sınırlı ilişik özelliklere sahiptir.

Report this wiki page